Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sidas voetscan + analyse op de baan

Onze Sidas voetscan is niet meer weg te denken bij ons in de winkel. Hieruit halen we waardevolle informatie over de lengte en de breedte van beide voeten en kunnen we kijken hoe de druk zich verdeelt onder je voet. Zo pakken we gelijk de juiste maat schoenen omdat we hier veel informatie uit krijgen! De zolen zijn niet alleen geschikt voor de fanatieke hardlopers. Iedereen kan voordeel halen uit de zooltjes.

De voetscan is deel 1 van onze analyse. Kom je voor hardloopschoenen? Eerst maken we altijd de voetscan en dan gaan we de baan op om te kijken voor de juiste hardloopschoenen. Daar start deel 2! Daar komt onze specialisme pas echt naar voren. Op onze tartan-baan van 30 meter (in de winkel!) kunnen we doormiddel van de camera’s aan de achter- en zijkant zien wat voor schoen de juiste stabiliteit geeft, en dit laten we ook uitgebreid aan je zien waarom dit de juiste stabiliteit is. Bij sommige mensen hebben we genoeg aan 1 opname, bij anderen maken we soms 2/3 opnames. Door de zij aanzicht kunnen we ook kijken naar je loophouding, als we een tip hebben om je houding nog meer te verbeteren delen we die graag met je.

We nemen uitgebreidt de tijd om naar de juiste hardloopschoenen te kijken. Met +- 25 minuten moet je wel rekening houden. Het is belangrijk om merken en schoenen met elkaar te vergelijken, zo komen we er achter wat voor jou het beste is en het beste loopt! Om het jaar of 1,5 jaar komen de merken met nieuwe versies van de schoenen uit. Tussen sommige ‘oude’ en ‘nieuwe’ versies zit er geen verschil, en soms veranderen de merken de schoenen compleet. Goed om schoenen te vergelijken dus! En wij helpen je daar graag bij.

Run2day Nijmegen - Voetscan

Bedankt voor je inschrijving

Vanaf nu mis je niets meer van Run2Day!