Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe versies schoenen!

Het hele jaar door komen er nieuwe versies van de schoenen uit. Soms zijn de verschillen minimaal, soms zijn de schoenen compleet anders. Alle merken zijn hard bezig de nieuwste ontwikkelingen in hun nieuwste schoenen te stoppen voor optimaal loopcomfort, wat je doel ook is. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste updates en hebben altijd de meest actuele schoenen in onze collectie! Zie hieronder een paar van de nieuwe updates:

Brooks – Ghost 16

In de eerste plaats is Brooks al een merk die niet weg te denken is uit de loopwereld, waarvan de Ghost serie misschien wel hun meest bekende schoen is. De versie 16 is nog lichter dan zijn voorganger en dat komt ook door de nieuwe dempingzool. Licht, reactief en ideaal voor elke training.

Asics – GT 4000 v4

Een ondersteundende schoen van Asics voor de overpronerende loper. Een combinatie van stevigheid en FF blast foam + gel laag zorgt voor een mega comfortabele schoen om vele kilometers op te maken. Benieuwd naar de schoenen? Kom langs en ervaar op onze baan hoe ze lopen.

New Balance – 860v14

Wie aan New Balance denkt, denkt aan FreshFoam. Een zachte dempingzool die NB gebruikt in haar schoenen. De 860 is een model die meer stevigheid biedt aan de binnenkant van de schoen die – net zoals de 4000 van Asics – voor de overpronerende loper geschikt is. Wil je nog meer demping? Dan zou de NB Vongo een schoen voor je kunnen zijn.

Bedankt voor je inschrijving

Vanaf nu mis je niets meer van Run2Day!