Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mizuno Wave Rider & Wave Sky

Het merk Mizuno is opgericht in Osaka, Japan. De 2 broers Rihachi en Rizo Mizuno zijn toen hun eigen sport winkel begonnen, met veel passie voor de sport. Sindsdien hebben ze het merk enorm groot laten worden en is het merk over de hele wereld verkrijgbaar.

De Mizuno Wave Rider is gemaakt voor de lichtgewicht neutrale loper die op zoek is naar demping en reactiviteit. Door de wave plaat in de tussenzool krijgt de loper meer reactie terug. Het fijne aan deze techniek is dat de hiel snel van het asfalt veert en zo minder belast wordt.

Of je nu een ervaren of een beginnende loper bent. De Mizuno Wave Sky is een allround daily trainer. De Mizuno Wave Sky heeft een Enerzy NXT tussenzool voor meer demping en energie teruggave. Het bovenwerk heeft Smooth Stretch waardoor het materiaal perfect om de voet heensluit.

Kom langs in de winkel om even een blik te werpen op een van deze schoenen, mocht je daar interesse in hebben. We doen in de winkel een volledige analyse om erachter te komen of een van deze schoenen voor jou geschikt zijn.

Bedankt voor je inschrijving

Vanaf nu mis je niets meer van Run2Day!