Zoeken
Sluit dit zoekvak.

New Balance Vongo & 860

New Balance is een bedrijf dat in Amerika gevestigd is in Boston. Het bedrijf is in 1906 onder de naam New Balance Arch Support Company op de markt gekomen. In tegenstelling tot andere merken produceert New Balance nog steeds in de Verenigde Staten en in het Verenigd Koninkrijk.

De New Balance Vongo is een hardloopschoen die is gemaakt voor hardlopers die graag een stabiele en comfortabele schoen willen. Ook de lopers met lichte overpronatie krijgen maximaal comfort met de Fresh Foam X Vongo. Doordat de schoen is gemaakt met een extra versteviging onder de voetboog en de rest van de tussenzool zorgt de schoen voor een goede afwikkeling zonder dat dit merkbaar is.

De New Balance 860 is ontworpen voor hardlopers met overpronatie. In de tussenzool is steviger materiaal gemaakt voor extra stabiliteit tijdens de afwikkeling en zorgt ervoor dat je minder proneert. De schoen beschikt net zoals de Vongo over Fresh Foam waardoor je enorm comfortabel je kilometers kan afleggen.

Neem een kijkje bij Run2Day Nijmegen om een goed beeld te krijgen over de schoenen en doormiddel van een loopanalyse te zien of je de extra ondersteuning kan gebruiken.

Bedankt voor je inschrijving

Vanaf nu mis je niets meer van Run2Day!